Олімпійський тиждень в "Росинці"

2021-09-17

/Files/images/241868517_285954689647600_803894936740023993_n.jpg

Традиційно в ЗДО № 12 "Росинка" у вересні проходить Олімпійський тиждень. Мета заходу: пропаганда здорового способу життя, популярізація спорту серед дітей, залучення дошкільників до занять фізкультурою та спортом.
В перший день діти отримали знання від казкового героя Здоров'ятка про історію винекнення та розвиток Олімпійського руху, олімпійську символіку: гасло, емблему прапор.
Тиждень був насичений фізкультурними розвагами, рухливими іграми, загартовуючими заходами. Під час занять, бесід, перегляду відеосюжетів, мультфільмів, мультімедійних презентацій старші дошкільники розширили знання про види спорту, видатних українських спортсменів. А улюбленому мультіплікаційному герою Лунтику допомогли визначитися , яким зимовим видом спорту йому зайнятися.
Під час розваги "Швидкі спритні та завзяті" вихованці показали вміння бігати та оорієнтуватися у просторі.
відбулися змагання зі стрибків для дітей 5-го року життя "Хто далі стрибне з місця", "Подолай перешкоду", "Дострибни до прапорця" та ін.. Переможці були нагороджені медалями.
Діти 4-го року життя із задоволенням виконували вправи із м'ячем, залюбки грали в ігри "Мій веселий дзвінкий м'яч", "Прокоти у ворітця", "Лови, кидай, падати не давай".
В рамках Олімпійського тижня центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" запропонував вихованцям ЗДО № 12 "Росинка" захопливу спортивну розвагу "Крок за кроком до олімпійських висот". Під час проведення спортивних змагань малята ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, змагалися, гралися. Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

Відеозвіт "Олімпійський тиждень в ЗДО № 12 "Росинка" за посиланням: https://youtu.be/2nJpTlB3y4w

Спортивна розвага "Крок за кроком до олімпійських висот" за посиланням: https://youtu.be/r1eeZTovN48

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi